De website harmonie-vaals.nl is de homepage van de koninklijke harmonie st. cecilia 1836 vaals. Heb je een vraag of opmerking over deze site? Neem dan contact op met de webredactie.

Disclaimer harmonie-vaals.nl

De website harmonie-vaals.nl is met zorg samengesteld, maar we kunnen niet garanderen dat hij geen onjuiste of verouderde informatie bevat. De kon. harmonie st.cecilia 1836 vaals aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid voor schade van welke aard dan ook, die het gevolg is van eventuele onjuiste informatie op deze website. De site is uitsluitend bedoeld als informatiebron. De kon. harmonie st.cecilia 1836 vaals gaat door het plaatsen van informatie op deze website geen verplichtingen jegens derden aan van welke aard dan ook. Aan de inhoud van deze website kunnen daarom uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Disclaimer e-mail

E-mail van de kon. harmonie st.cecilia 1836 vaals kan informatie bevatten die niet voor jou is bestemd. Indien jij niet de geadresseerde bent of het bericht abusievelijk aan jou is gezonden, word je verzocht dat aan de afzender te melden en het bericht te verwijderen. De kon. harmonie st.cecilia 1836 vaals aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die verband houdt met risico’s verbonden aan het elektronisch verzenden van berichten. De kon. harmonie st.cecilia 1836 vaals is gevestigd te Vaals, Handelsregister nr. xxxxx.

Auteursrecht

Alle teksten en afbeeldingen en opnames op harmonie-vaals.nl zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door anderen. Staat er een tekst of afbeelding of opname op deze website waarvan verkeerde copyrights worden gebruikt, wil je dit dan melden aan de webredactie?

PRIVACYBELEID

Alle teksten en afbeeldingen en opnames op harmonie-vaals.nl zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door anderen. Staat er een tekst of afbeelding of opname op deze website waarvan verkeerde copyrights worden gebruikt, wil je dit dan melden aan de webredactie? Voor informaties over ons privacybeleid verwijzen wij naar onze PRIVACYVERKLARING.