EXPOSITIE REMY HUBREGTSE

Remy, dochter van fagottiste Monique Deitz, 18 jaar, is een tekenaar met passie! Sinds zij wist hoe een potlood vast te houden heeft zij menig velletje papier vol getekend. Aanvankelijk waren het uitsluitend potlood-tekeningen in zwart-wit, maar om haar schilderingen, voornamelijk dieren en vooral paarden, meer tot leven te laten komen, begon zij een drietal jaren geleden met pastel. Door kleuren levensecht te mengen weet zij via goede lichtinval en “beestig” gekozen kleuren het karakter van het dier op treffende wijze op papier te brengen. Buiten een tweetal meerdaagse cursussen bij de Britse kunstenaar Eric Wilson, is Remy autodidact. Nu zij haar opleiding HAVO met goed gevolg heeft afgesloten wil zij graag van tekenen haar fulltime werk maken en al doende steeds vaardiger worden. De expositie is te bezichtigen uitsluitend zaterdag 3 november vóór, tijdens en na het concert “NATUURLIJK”