Open-Air 2018

De harmonie gaat binnenkort aan haar zomerreces beginnen, maar niet eerder dan nadat op zondag 24 juni a.s. de zomer en de vakantie is ingeluid met het traditionele “OPEN-AIR-CONCERT” op het Prins Willem Alexanderplein. Harmonie, jeugdharmonie en drumband nemen plaats op een groot podium, het ZERA-terras wordt flink uitgebreid en er wordt lekker gegrilled om er een gezellig en lekker zomerfeest van te maken. Twee uur lang, van 16.00 tot 18.00 uur, zal de harmonie voor passende muzikale opluistering zorgen: van Biergartenmuziek, schlager, popmuziek tot swingend bigbandrepertoire zal er voor elk wat wils zijn. Alle hoop is natuurlijk wel op de weergoden gevestigd, die afgelopen jaar welwillend meewerkten. Hopelijk doen ze dat dit jaar weer. Bij onverhoopt slecht weer vindt het concert in de “Obelisk” plaats. Reserveer dus alvast in uw agenda: zondag 24 juni a.s. van 16.00 tot 18.00 uur “MOEZIEK-OPEN-AIR” op het Prins Willem Alexanderplein.