Kaarten HDCR

Dit jaar zijn we gestart met de online kaart verkoop voor de Hub Deitz Carnavalsrevue

Dit heeft een aantal voordelen voor ons als muziekvereniging, maar ook voor onze bezoekers.
Geen lange wachttijden meer voor de kaartverkoop en gereserveerde zitplaatsen voor iedereen, net zoals in het theater of de bioscoop.
Bedenk dat zoals alles in het leven, ook deze verandering niet alleen maar positieve zaken met zich mee zal brengen.
We zijn er echter van overtuigd dat uiteindelijk de positieve zaken zwaarder zullen wegen dan de negatieve.
De vrije onlineverkoop start 15.12.2019.

Webshop HDCR

HUB DEITZ CARNAVALSREVUE 2020

Traditiegetrouw maakte president Jo Kern tijdens het Grenzeloos-concert de nieuwe titel van de aanstaande Hub Deitz Carnavalsrevue 2020 bekend. De titel luidt deze keer: VRUIJ DIESJ NIT ŌP OONJELADE EIER”, waarmee de speculaties, waar het deze keer over zal gaan, weer kunnen beginnen. Het bijbehorende affiche werd weer ontworpen door Eric Volders.