OPEN-AIR 2019

ZONDAG 23 JUNI 14.30 UUR
Het jaarlijkse programma van de Koninklijke Harmonie getuigt elk jaar weer van de veelzijdigheid van de harmonie. Het jaarlijkse “OPEN-AIR” is daar mooi voorbeeld van.

Lees meer

Het eerste “sjnäps-je” voor 17 (!!) jonge muzikanten

Onder stralend blauwe hemel met af en toe een paar dreigend donkere wolken trok de “Hozelder broonk” afgelopen zondagmorgen te midden van velden en weilanden van de kerk van Holset via de  rustaltaren van Holset, kasteel Vaalsbroek en Weijerplein terug naar Holset.

Lees meer

IN MEMORIAM PETER (PIP) MURER

Zaterdag 23 maart jl. nam de Vaalser gemeenschap afscheid van Peter (Pip) Murer. “Zijn Moeziek”, de Koninklijke Harmonie St. Cecilia 1836 Vaals, deed hem samen met zustervereniging Mannenkoor Cecilia 1837 Vaals, tijdens de Eucharistieviering in de St. Pauluskerk muzikaal uitgeleide. Pastoor Broekhoven refereerde in de levensloop van Peter Murer aan de vele verdiensten en zijn bijzondere band met de kerk. De harmonie musiceerde o.l.v. dirigent Patrick Sporken met indrukwekkende muziek.

Lees meer

HUB DEITZ CARNAVALSREVUE 2019

Het was weer eens vier voorstellingen spelen en samen beleven met een warm en enthousiast publiek onder het motto “VOLS PAKT OES”. Zo klonk het slotwoord van president Jo Kern aan het einde van twee weekenden HUB DEITZ CARNAVALSREVUE 2019 “WIE OUWER DE NUS, WIE HELLER DE SJAAL”.

Lees meer

DE “MAKING OFF”

KONINKLIJKE HARMONIE
ST. CECILIA 1836 VAALS “DE MOEZIEK”

HUB DEITZ CARNAVALSREVUE 2019
“WIE OUWER DE NUS, WIE HELLER DE SJAAL”

16, 17, 23 en 24 februari 2019 in de “de Obelisk”

Het verhaal voor de 2019-editie van de Hub Deitz Carnavalsrevue is gereed. De revue-commissieleden Jo Kern, Huub Zegers en Jules Louvenberg hebben er aan geschaafd, gebeiteld en gekneed tot het script, waarmee de acteurs Brigitte Pelzer, Manuela Knubben-Crutzen, Ellen von Wintersdorff, Jo Kern, Huub Zegers en Jules Louvenberg inmiddels druk aan het repeteren zijn.

Lees meer