47 videos 11116 views 37 subscribers
Kon. harmonie St. Cecilia 1836 Vaals
De oprichtingsdatum van kon. harmonie St. Cecilia 1836 Vaals staat nauwkeurig vast: 12 mei 1836. St. Cecilia biedt haar leerlingen een gedegen muziekopleiding en beschikt over een Jeugdharmonie, waar jonge muzikanten, veelal nog in opleiding, het ensemblespel op speelse wijze mogen ervaren. De harmonie kent jaarlijks een drukke activiteitenagenda. Naast de vaste eigen activiteiten zoals het zomerconcert “Open Air”, het najaarsconcert “Grenzeloos”, met speciaal repertoire of speciale gastsolisten, en het inmiddels euregionaal vermaarde carnavalsconcert, waar de harmonie al haar instrumentale, vocale, acteurs- en danstalenten uit de kast haalt, zijn er ook de lokale traditionele verplichtingen zoals processies, optochten, aubades etc.
Uploads
  • Rondgang door Vaals
  • Hemmelsteereanieslakriz Hub Deitzs Carnavalsrevue 2008
  • Hoppe hoppe reiter Hub Deitz Carnavalsrevue 2007
  • Wasser, wasser Hub Deitz Carnavalsrevue 2006
  • MagicMusical
  • Beëne mit hoolts en kooferklank
Load more...

185 - Jaar de Moeziek

De kon. harmonie st. cecilia 1836 werd op 12 mei 1836 opgericht.