De aanhoudende en qua tijdsduur niet te overziene Corona-pandemie heeft ook de MOEZIEK-REVUE in onzeker vaarwater gebracht. Vooruitkijkend naar de geringe tot ontbrekende voorbereidingstijd en de wellicht volgend jaar nog steeds geldende regels heeft het harmoniebestuur definitief het besluit genomen de Revue niet te laten plaats vinden en als de omstandigheden dan wel positief zijn door te schuiven naar 2022.

STEM OP DE “MOEZIEK” voor een bijdrage vanuit de Rabobank Clubkas Campagne 2020.
Uw stem is voor ons geld waard!
Wij, de Koninklijke Harmonie St. Cecilia 1836 Vaals, doen mee aan de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Centraal Zuid-Limburg. Om een mooi bedrag bij elkaar te verzamelen hebben we uw hulp nodig.
Bent u lid van Rabobank Centraal Zuid-Limburg ga dan naar www.rabo-clubsupport.nl/zuid-limburg-oost en stem op onze harmonie!
U kunt stemmen van 5 t/m 25 oktober.

Stem hier: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/ of https://www.rabo-clubsupport.nl/deelnemers?code=1224

GRENZELOOS 2014

Kon. Harmonie St. Cecilia 1836 Vaals
Harmonie St. Catharina Lemiers
o.l.v. Gerhard Sporken en Loek Paulissen

Yakka José - Rafael Pascual Vilaplana

Danzon No. 2 - Arturo Márquez

Adios Nonino - Aster Piazolla

Mexican Pictures - Franco Cesarini

Don't cry for me argentina

Frenesi - Alberto Dominguez

Oblivion - Astor Piazola

Lo que vendra - Astor Piazola

Sway - Pablo Beltrán Ruiz
Zang Henk van den Berg

Chan Chan  - Francisco Repilado Munoz

Latin Pop Special - arr. Masato Myokoin

Libertango - Astor Piazola
Solist Gerard van Duinen

De harmonie is er van en voor de mensen. De “moeziek” gaf muzikaal blijk van dit motto door afgelopen zondagmiddag onaangekondigd een rondgang door Vaals te maken en op diverse plaatsen een korte aubade te brengen, uiteraard alles conform de corona-regels.

185 - Jaar de Moeziek

De kon. harmonie st. cecilia 1836 werd op 12 mei 1836 opgericht.