Jeugdharmonie

De jeugdharmonie en de muziekopleiding. "D'r stolz" van de vereniging.

Concerten

De harmonie is van alle markten thuis. Zij verzord thematische concerten tot revue's toe.

Op straat

Dierbaar voor de samenleving is "de Moeziek" vaak door de straten van Vaals te zien.

Van processie tot open-air

Mooie tradities overleven pandemieën zoals corona bijna als vanzelfsprekend, zo bleek zondag jl. toen na de Hozelder broonk van twee weken geleden, nu ook de Völser broonk na twee jaar “pauze” vanuit de St.Pauluskerk via park Bloemendal, zorgcentrum Langedael en het von Clemontplein langs de rustaltaren trok. Voor de harmonie volgt er al snel een volgende activiteit: het OPEN-AIR-CONCERT zondag 10 juli a.s.

DE MOEZIEK 185 jaar jong.

Al 185 jaar in dienst van de samenleving.
Naast de vaste eigen activiteiten zoals het zomerconcert “Open Air”,  het najaarsconcert “Grenzeloos”, met speciaal repertoire of speciale gastsolisten, en het inmiddels euregionaal vermaarde carnavalsconcert, waar de harmonie al haar instrumentale, vocale, acteurs- en danstalenten uit de kast haalt, zijn er ook de lokale traditionele verplichtingen zoals processies, optochten, aubades etc. De vereniging beschikt voor diverse gelegenheden ook over kleinere ensembles, die zich toeleggen op kamermuziek of het opluisteren van kerkelijke diensten, terwijl door koperblazers traditiegetrouw de koude kerstnacht wordt gevuld met warme, sfeervolle kerstklanken. Gezien de geografische ligging van de plaats Vaals heeft de Koninklijke Harmonie St. Cecilia 1836 Vaals zich ontwikkeld als een euregionaal, drietalig harmonie-orkest, waar drie nationaliteiten in harmonie samen concerteren.

Onze jeugdopleiding

De zuilen van onze opleiding.
SMV
Stichting muziekonderwijs Vaals
Blazersklas
Van begin af aan met anderen samen je eigen instrument leren spelen.
Jeugdorkest
De jeugdharmonie is het opleidingsorkest voor de harmonie. Makkelijke en moderene muziek met veelal jeugdige leden samen oefenen en uitvoeren.
Jeugdkamp
Het befaamde jeugdweekend met muziek, sport en spel.

De website harmonie-vaals.nl is de homepage van de koninklijke harmonie st. cecilia 1836 vaals. Heb je een vraag of opmerking over deze site? Neem dan contact op met de webredactie.

Disclaimer harmonie-vaals.nl

De website harmonie-vaals.nl is met zorg samengesteld, maar we kunnen niet garanderen dat hij geen onjuiste of verouderde informatie bevat. De kon. harmonie st.cecilia 1836 vaals aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid voor schade van welke aard dan ook, die het gevolg is van eventuele onjuiste informatie op deze website. De site is uitsluitend bedoeld als informatiebron. De kon. harmonie st.cecilia 1836 vaals gaat door het plaatsen van informatie op deze website geen verplichtingen jegens derden aan van welke aard dan ook. Aan de inhoud van deze website kunnen daarom uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

 

Disclaimer e-mail

 

E-mail van de kon. harmonie st.cecilia 1836 vaals kan informatie bevatten die niet voor jou is bestemd. Indien jij niet de geadresseerde bent of het bericht abusievelijk aan jou is gezonden, word je verzocht dat aan de afzender te melden en het bericht te verwijderen. De kon. harmonie st.cecilia 1836 vaals aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die verband houdt met risico's verbonden aan het elektronisch verzenden van berichten. De kon. harmonie st.cecilia 1836 vaals is gevestigd te Vaals, Handelsregister nr. xxxxx.

 

Auteursrecht

 

Alle teksten en afbeeldingen en opnames op harmonie-vaals.nl zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door anderen. Staat er een tekst of afbeelding of opname op deze website waarvan verkeerde copyrights worden gebruikt, wil je dit dan melden aan de webredactie?

 

PRIVACYBELEID

Alle teksten en afbeeldingen en opnames op harmonie-vaals.nl zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door anderen. Staat er een tekst of afbeelding of opname op deze website waarvan verkeerde copyrights worden gebruikt, wil je dit dan melden aan de webredactie? Voor informaties over ons privacybeleid verwijzen wij naar onze PRIVACYVERKLARING.