Kon. Harmonie St. Cecilia 1836 Vaals
Kon. Harmonie St. Cecilia 1836 Vaals
Kon. Harmonie St. Cecilia 1836 Vaals
Kon. Harmonie St. Cecilia 1836 Vaals
previous arrow
next arrow
Slider

“VRUIJ DIESJ NIT ÓP OONJELADE EIER”

Het is maandagmiddag 17 februari 15.10 uur. Een ploeg van 23 leden van de harmonie hebben van 10.00 uur tot dat tijdstip zaal, bühne, kleedkamers, foyer en archiefruimte in de “Obelisk” opgeruimd (tussendoor gesterkt door een door de directie van ZERA aangeboden uitgebreide lunch), zodanig dat er geen spoortje meer valt te ontdekken van 4 spectaculaire Hub Deitz Carnavalsrevues gedurende de 2 voorafgaande weekends.

Lees meer

Nationale Online Wedstrijd

Met "Vols doe bis e dörp" neemt de harmonie ook deel aan de nationale online wedstrijd voor samenspeelfilms. 
Je kunt door het klikken op onderstaande link de harmonie hierin steunen. 
Nodig is alleen  je e-mailadres en dit wordt uitsluitend voor de organisatie van de Nationale Online Solistenwedstrijd gebruikt. De persoonlijke gegevens worden met geen enkele derde partij gedeeld.

OnlineWedstrijd

Hartelijk dank voor je stem. 

Vols doe bis e dörp

KONINKLIJKE HARMONIE ST. CECILIA 1836 VAALS
De Vaalser harmonie, “DE MOEZIEK”, heeft als “HATS ÓNGER D’R REEM” voor alle Völser en alle hulp- en zorgverleners, online het nummer “VOLS DOE BIS E DÖRP” opgenomen.
volsdoe

Lees meer

Even voorstellen

De oprichtingsdatum van kon. harmonie St. Cecilia 1836 Vaals staat nauwkeurig vast: 12 mei 1836. Bovendien zijn de namen van de 12 muzikanten, die het initiatief tot de oprichting gaven, exact bekend. In de eerste jaren van haar bestaan verleende de harmonie in hoofdzaak medewerking aan processies in de Nederlandse, Duitse en Belgische grensdorpen. Vooral vanwege de unieke, indrukwekkende processiemarsen was St. Cecilia overal een graag geziene gast. Het geven van concerten kwam pas veel later op de agenda.

Lees meer