Alleen nog staanplaatsen verkrijgbaar

De voorbereidingen voor de Hub Deitz Carnavalsrevue lopen weer op volle toeren. 
Helaas zijn voor de 4 voorstellingen geen zitplaatsen meer verkrijgbaar. Staanplaatsen zijn
op onderstaande voorverkoopplaatsen a 11 euro wel nog te krijgen. 

Verkoopadressen:

herenmodezaak De Inloopkast Maastrichterlaan 62, Vaals
Grandcafe en zaal Zera de Obelisk, Prins Willem Alexanderplein 1, Vaals

Kerstwens

Wij wensen alle leden, begunstigers, sponsoren, leden van de club van honderd en alle fans een zalig kerstmis en een gelukkig en gezond 2018.
Bestuur en leden Kon. Harmonie St. Cecilia 1836 Vaals

HUB DEITZ CARNAVALSREVUE 2018

Tijdens het najaarsconcert van de Koninklijke Harmonie St. Cecilia 1836 zaterdag jl. maakte president Jo Kern traditiegetrouw de titel van de aanstaande Hub Deitz Carnavalsrevue bekend (de 15e in de “Obelisk”). De titel luidt deze keer: “WOA VÖLSER JONGE….”. De kaartverkoop start op donderdag 7 december om 19.00 uur op de inmiddels bekende wijze in de “Obelisk”. Zitplaats Euro 13,50 en staanplaats Euro 11,-.

Adieu

Overdracht stokje na bijna 27 jaar aan zoon Patrick: DIRIGENT GERHARD SPORKEN KOOS ZELF ALLE WERKEN VOOR ‘ZIJN’ADIEU’-CONCERT

Zaterdagavond 20 mei nam dirigent Gerhard Sporken (57) na bijna 27 jaar (!) afscheid van ‘zijn’ Koninklijke Harmonie St. Cecilia 1836 in Vaals. Een in de muziekwereld zeldzaam lange periode, waarover Sporken zelf opmerkt: “27 jaar is in principe te lang.
Ik kreeg het idee dat het wellicht beter is dat een jonger iemand (het werd zijn zoon Patrick, Jef B) in mijn functie treedt.” De in Eupen woonachtige musicus, die gas moet terugnemen maar die wel nog de harmonie van Hergenrath (B) en het koor Ensemble Cantabile aanhoudt, werd in uitvoeringszaal De Obelisk met een groots en feestelijk ‘Adieu’-concert met reünie-karakter uitgezwaaid.
Voor zijn afscheidsconcert schreef Sporken speciaal een ‘Völser Rhapsody’, die bij die gelegenheid, zoals hij dat via de telefoon noemt, “haar Uraufführung beleeft. Ik heb daarin vele soorten muziek en bekende melodieen, ook van Los Catastrofos enz., die iedereen in Vaals kent en zingt, verwerkt.”

Lees meer

“DE EEN GAAT, DE ANDER KOMT!”

DIRIGENT GERHARD SPORKEN NEEMT AFSCHEID VAN DE KONINKLIJKE HARMONIE ST. CECILIA 1836 VAALS, DIRIGENT ZOON PATRICK NEEMT HET STOKJE OVER.
Zaterdag 20 mei aanstaande neemt dirigent Gerhard Sporken met een speciaal afscheidsconcert “ADIEU” na 28 jaren afscheid van de Koninklijke Harmonie St. Cecilia 1836 Vaals.

Lees meer