Jeugdorkest

De muzieklessen worden gegeven via de Stichting Muziekonderwijs Vaals. Een samenwerkingsverband tussen verschillende muziekverenigingen binnen de gemeente Vaals. De jeugdleden krijgen minimaal 5 jaar lang gesubsidieerd les van docenten die zijn afgestudeerd aan het conservatorium, of die op het punt staan om af te studeren. In die tijd dienen ze de HAFA examens A en B met goed gevolg afgelegd te hebben om in aanmerking te blijven komen voor subsidie. De theorie-examens worden voorafgegaan door een 12 tal theorie lessen die de leerlingen kunnen volgen.

Voor vragen of aanmelden kunt u gebruik maken van de link op ledenwervings pagina.

Het jeugdorkest is een ongedwongen en leuke manier om voor jeugdleden te wennen aan het samenspel, waarbij de gezelligheid zeker niet vergeten wordt.

(13-09-2015)

Open lucht concert op het 3 landenpunt in Vaals

Gelukkig waren de weergoden ons gunstig gezind.

(06-09-2015)

Ontbijt concert in zaal Zera (ivm de weersverwachting naar binnen verplaatst)

(04-07-2015)

Een aantal leerlingen hebben hun praktijkexamen HAFA afgelegd, en ze zijn ALLEMAAL geslaagd!

Het zijn onze eerste geslaagden binnen het nieuwe muziekonderwijs via de Stichting Muziekonderwijs Vaals.

(14-6-2015)

Gezellig samenzijn na een zonnige processie in Vaals

(31-5-2015)

Gezellig samenzijn na de processie in Holset en de 'doop' voor de muzikanten die voor het eerst meeliepen.

(26-04-2015)

Solistenconcours 2015 in de Kopermolen Vaals

(31-01-2015)

Het bijdragen van het jeugdorkest aan de Hub Deitz Carnevalsrevue 2015 - Köpsje Köpsje